سید محمد حسینی، متولد ۱۳ تیرماه ۱۳۴۸ در شهر ری تهران، شومن، مجری، بازیگر و فعال سیاسی ایرانی است. او در ابتدا کار خود را به عنوان مجری در شبکه تهران آغاز کرد و تا سال ۱۳۸۴ در این شبکه حضور داشت. برنامه‌های او، به ویژه در کنار سید کاظم احمدزاده، طرفداران زیادی داشت و برای بسیاری از بینندگان خاطره‌انگیز شد.

بیوگرافی سید محمد حسینی | زندگی شخصی، حواشی و افتخارات

حسینی در سال ۱۳۸۹ پس از مصاحبه‌ای با برنامه پارازیت، به حمایت از جنبش سبز پرداخت و از طریق صفحه فیس‌بوک خود و با انتشار ویدئوهایی از اعتراضات ۲۵ بهمن و ۱ اسفند ۱۳۸۹، از این جنبش حمایت کرد. این اقدام او سبب شد که در دایره توجهات سیاسی قرار گیرد.

بعدها، حسینی با تولید برنامه‌ای رادیویی به نام «ری‌استارت» وارد عرصه‌ای جدید شد که با واکنش‌های متفاوتی مواجه گردید. این برنامه با استقبال گروه خاصی از مخاطبان روبه‌رو شد و در برخی قسمت‌ها، حسینی هوادارانش را به اقداماتی نظیر آتش زدن اماکن دولتی و مراکز حکومتی دعوت کرد. او و طرفدارانش ادعا می‌کردند که هدف از این اقدامات ضربه به مراکز حیاتی نظیر پایگاه‌های بسیج و حسینیه‌ها بوده است. این گروه به همراه ترویج تئوری‌های توطئه و خشونت، شباهت‌هایی به گروه‌های مشابه مانند «کیوانان» داشت و بر سر زبان‌ها افتاد.

حسینی و گروهش، در فضای مجازی به خصوص علیه اقلیت‌های دینی تحت فشار در ایران، مانند بهائیان و زرتشتیان، نفرت‌پراکنی کردند. این گروه در کنار فعالیت‌های خود علیه جمهوری اسلامی، برخی از نظریات عجیب و تئوری‌های توطئه را ترویج دادند و به باور بسیاری، ممکن است تحت هدایت و حمایت پنهانی از سوی حکومت جمهوری اسلامی باشد.

او همچنین به عنوان رهبر اپوزیسیون گروه «ری‌استارت»، در چالش‌های مختلفی نظیر «چالش فحش»، «چالش سنگ»، «چالش آتش» و دیگر چالش‌های مخرب حضور داشت که این اقدامات، از جمله خسارت به اموال عمومی و آتش زدن برخی ساختمان‌ها و مراکز، باعث جنجال‌های فراوان شد.

گروه «ری‌استارت» با توجه به فعالیت‌های خشونت‌آمیز خود در شبکه‌های اجتماعی و فراخوان‌های بی‌وقفه برای تخریب اموال عمومی، توسط تلگرام مسدود شد و پس از آن فعالیت‌های بیشتری در فضای اینترنت انجام داد. پاول دورف، مؤسس تلگرام، در مورد فعالیت‌های مخرب حسینی و گروهش بیان کرد که این فعالیت‌ها فراتر از قوانین پلتفرم‌ها بوده و از آنجا که حسینی درخواست‌های توقف این اقدامات را نادیده گرفته بود، حساب او مسدود شد.

حسینی، پس از مدت‌ها فعالیت هنری در ایران، در سال ۱۳۸۴ ایران را ترک کرد و به دبی مهاجرت کرد. پس از مهاجرت، او به حرفه شومنی ادامه داد و تلویزیونی تاسیس کرد. علاوه بر آن، در زمینه دوبلاژ نیز فعالیت داشت و بیش از ۱۲۰ کارتون، فیلم و سریال را دوبله کرد.

سید محمد حسینی هنوز ازدواج نکرده و همچنان به فعالیت‌های سیاسی و رسانه‌ای خود ادامه می‌دهد. در سال‌های اخیر، او به دلیل فعالیت‌های سیاسی و اقدامات ضد حکومتی که انجام داده، به شخصیتی جنجالی در میان مخالفان جمهوری اسلامی تبدیل شده است.

منبع:

https://library.colgate.edu/webbridge~S1/showresource?resurl=http%3A%2F%2Fcentrobttbajotietar.es%2Findex.php%2Fcomponent%2Fk2%2Fitem%2F4&linkid=836650&noframe=1
https://mkqmovers.co.za/component/k2/item/7-comments/d09ed0b4d0b8d0bdd186d0bed0b2d0be

http://dli.fuoye.edu.ng/index.php/ar/k2-5/item/43-neque-porro-quisquam-est